Attribute: Flat

Mall with wood ceiling

Standard Solo 8 planks in maple veneer with aligned reveals create a paneled appearance. The stepped suspended ceiling units are enhanced by light fixtures concealed behind the panel returns.


waiting area

cafeteria with fabric ceiling

Reception with white ceiling with LED lights integrated

Museum with white ceiling

hallway with metallo silver ceiling
Reston Town Center is an acclaimed outdoor venue in Reston, Virginia offering a wide variety of retail shops, restaurants, a cinema and a hotel. The main lobby ceiling was created with the use of Decoustics’ Metallo Silver finish. Metallo is a coated finish that is specifically formulated to provide acoustical transparency and exhibits a contemporary metallic finished appearance. Metallo integrates metallized components to provide luster and sparkle while retaining its superb sound absorption properties. The finish is applied to the face and edge of the panels to create a monolithic appearance.

Stairs with wood walls

cafeteria with white ceiling

Auditorium with metallo silver walls and ceiling

McCarran International Airport is located about 5 miles (8km) south of Downtown Las Vegas, NV and serves over 50 million annual passengers. It spans over 2800 acres (11.3 sq km) of land and offers numerous choices for shopping, dining and entertainment including slot machines. Decoustics Claro Ceilencio is installed throughout the airport’s arrival and departure halls, customs, baggage areas, dining and hallways. Large stipple textured Claro panels deliver exceptional acoustical performance in this busy airport and brighten up the space by reflecting natural sunlight coming from the windows. Some areas feature extra large sloping panels, others are finished with design returns to create depth and conceal light fixtures. The entire ceiling plenum throughout the airport is 100% downward accessible with Ceilencio suspension grid. All panels can swing down using torsion springs and allow access for easy maintenance and repairs. The photos above were taken over 10 years post installation and the ceiling to this day is as functional and clean looking as it was in 2009 when the panels were originally installed.