Media Math Headquarters

Inspired by a skylight, the project’s executive architect, Laurence G. Jones Architects, backlit a scrim with LEDs to give the impression that there’s light coming from above. Decoustics custom engineered and manufactured 24 LightFrame panels to create a seamless appearance and fill this open front lobby entrance with abundance of light.

  • Architects: Laurence G Jones Architects, PLLC
  • Location: New York, NY, USA
  • Products: LightFrame®
  • Attributes: Square, Custom shape, Irregular, High-level
  • Photography: Amy Barkow | Barkow Photo
  • Year: 2016

Tags: SquareCustom shapeIrregularHigh-levelBacklit

Want to learn more about our High Customization Capabilities?

Look through our range of products to get inspiration for your next project.

Browse Products