Medicine Hat Mall

Wall to ceiling application of Cross Piece Grille in Black Cherry wood veneer finish adds a contrasting accent inside Medicine Hat Mall food court area. A fully finished product was delivered on site ready for installation, which ensured precise fit of the mitered edges of the blades and smooth transition from wall to ceiling around the continuous track.

  • Architects: Stantec
  • Location: Medicine Hat, AB, Canada
  • Products: Linear Wood & Grille
  • Attributes: Wall to Ceiling, Cross Piece Grille
  • Photography: Decoustics
  • Year: 2018

Tags: CafeteriaGrillWoodDarkMallShopping CenterShopping CentreRetailFood CourtWall to ceiling transitionBlack CherryCross Piece Grille

Want to learn more about our High Customization Capabilities?

Look through our range of products to get inspiration for your next project.

Browse Products