Perkins+Will Chicago Office

Perkins+Will specified Claro® Baffles for the boardroom of their new office in Chicago. The design intent was to only partially cover the plenum while still attaining great sound absorption inside the room and keeping speech intelligible. Custom-engineered 1” (2.5 cm) thick Claro® Baffles with factory supplied Z-clips were directly mounted onto supplied ceiling track to deliver clean lines for this modern office design.

  • Architects: Perkins+Will
  • Location: Chicago, IL, USA
  • Products: Claro®, Baffles, Direct Mount
  • Attributes: Baffles, Linear
  • Photography: Steve Hall, Hedrich Blessing Photography
  • Year: 2016

Tags: BafflesThinZ-clipLinear

Want to learn more about our High Customization Capabilities?

Look through our range of products to get inspiration for your next project.

Browse Products